top of page

THE HOUSE OF TRADE

#selfhosting #noreception #virtualbutlers #virtualreception
#heavenlybed #spashower #Netflix
#anno1902 #highceilings #fooddistrict #4suites

Wij zijn een self-hosting hotel, wat betekent dat je niet hoeft aan te schuiven bij de receptie voor check-in! Door onze virtuele receptie kun je online inchecken. Uitchecken gebeurt automatisch en als je ons nodig hebt: we zijn slechts een berichtje verwijderd!

KAMERS & SUITES

Apartment with Terrace

APARTMENT WITH TERRACE

King Suite

KING SUITE

SUITE WITH BALCONY

Suite with Balcony

DUPLEX SUITE

Duplex Suite
THOT.jpg

The House of Trade is gelegen aan 'Sluizeken'.
De sluis blokkeerde handelaren die met hun rijtuigen de stad in reden. Hierdoor bleven de paarden en de rijtuigen op het kleine plein achter, in de schaduw van de bomen, terwijl de handelaren met kleinere rijtuigen doorgingen naar het centrum om daar hun gewassen en ambachten te verkopen. 
Het gebied rond stadscentra is altijd gezellig druk, en dit is bij Sluizeken niet anders. De straat die eindigt op het plein is altijd vol met foodies die er komen genieten van het brede aanbod aan internationale keukens.
 

LOW EMISSION ZONE

Since 2020, Ghent is located in a Low Emission Zone. This means that older cars with high emissions are banned from the city centre in order to improve the air quality in the city. Check here whether your car meets the standards.

The House of Trade

PARKEREN

 

- De ondergrondse parking Vrijdagmarkt is om de hoek en kost 24 euro per 24 uur.

- U kunt parkeren op straat, maar kies zeker een oranje zone (6 euro per 24 uur). De rode zone is een stuk duurder (10 euro per 3 uur)

- Er zijn ook een aantal P&R locaties rondom de stad waar u uw wagen tegen een kleine vergoeding of gratis kunt parkeren, en directe aansluiting heeft met OV om uw bestemming in de stad te bereiken.

bottom of page