top of page

THE LIBRARIAN

#selfhosting #virtuele butlers #virtuele receptie
#hemelbed #spa douche #Netflix
#anno1863 #minimalistisch #winkelzone #9 kamers

The Librarian is gelegen in Sint-Jansvest; een smal verkeersvrij straatje dat de winkelstraten Korte Dagsteeg en de Brabantdam met elkaar verbindt. Een super centrale ligging met winkels, restaurants, de opera, het NTG, shoppingcentrum Gent-Zuid,... allemaal op max 10 minuten wandelen.  

 

Je verblijft er in één van de 9 stijlvol ingerichte kamers in een historisch pand in hartje Gent. In dit authentiek hotel zijn alle kamers uitgerust met Belgische vijf sterren kingsize bedden, gratis wifi, airconditioning, Sommige kamers hebben Netflix en Apple TV.  

 

Heirloom is een self-hosting hotel. Dit houdt in dat je virtueel in en uitcheckt. Geen receptie, geen fysiek contact, geen tijdverlies met papierwerk. Snel en efficiënt! Heb je advies nodig, of verse handdoeken? Onze virtuele butler staat 24u op 24 voor je klaar via tal van communicatiekanalen zoals Whatsapp, SMS, Instagram, Viber, Facebook Messenger, mail en telefoon. 

 

De inrichting van The Librarian is geïnspireerd op de stadsbibliotheek de Krook die zich om de hoek bevindt. De voornaamste kleur is wit, gecombineerd met industriële look en donkere accenten. 

KAMERS & SUITES

Tiny Room with Balcony

TINY ROOM WITH BALCONY

Queen Room

QUEEN ROOM

DELUXE ROOM

Deluxe Room
The%20Librarian%20logo_edited.png

In Sint-Jansvest woonde er in de 20ste eeuw een bibliothecaris die zich had gewijd aan het neerpennen van de geschiedenis van Gent. Hij was tevens uitgever en publiceerde tal van boeken over Gent.  

 

Met de Librarian brengen we ode aan deze legende, aan zijn toewijding om via literatuur het verleden ook in het heden te behouden.  

 

Zie je hem in gedachten al staan aan zijn drukpers? Zorgvuldig de letters naast elkaar zetten en vervolgens de geschiedenis verder laten leven op papier.  

LAGE EMISSIE ZONE

Gent ligt in een Lage Emissie Zone (LEZ). Dit houdt in dat oudere auto´s met hoge uitstoot uit het centrum worden geweerd om de luchtkwaliteit in de stad te verbeteren. Controleer hier of jouw wagen voldoet aan de normen,

The Librarian

PARKEREN

The Librarian ligt in een autovrije straat. De ondergrondse parkings De Kouter of Gent Zuid zijn dichtbij en kosten ongeveer €16 per 24u.

 

Je kan ook parkeren op het Laurentplein, vlak om de hoek, maar dit is een rode parkeerzone, de duurste optie dus (€10 per 3u). 

 

Gratis of een stuk goedkoper parkeren kan op Park & Ride locaties aan de stadsrand. Je kan dan via het openbaar vervoer makkelijk tot bij The Librarian reizen. 

bottom of page