top of page

Waar kan ik het beste parkeren?

Uw opties voor parkeren:

- De ondergrondse parking Vrijdagmarkt is om de hoek en kost 24 euro per 24 uur.

- U kunt parkeren op straat, maar kies zeker een oranje zone (6 euro per 24 uur). De rode zone is een stuk duurder (10 euro per 3 uur)

- Er zijn ook een aantal P&R locaties rondom de stad waar u uw wagen tegen een kleine vergoeding of gratis kunt parkeren, en directe aansluiting heeft met OV om uw bestemming in de stad te bereiken.


Sinds 2020 ligt Gent in een Lage Emissie Zone (LEZ). Dit houdt in dat oudere auto´s met hoge uitstoot uit het centrum worden geweerd om de luchtkwaliteit in de stad te verbeteren. U kunt controleren of uw auto voldoet aan de normen via de link hieronder. Is uw wagen niet geregistreerd in België? Dan zal deze eerst geregistreerd moeten worden, ook al voldoet uw auto aan de LEZ normen. Voldoet uw auto niet aan de normen? Dan kunt u een dagpas kopen om de LEZ zone in te rijden, of u kunt uw auto bij één van de P&R locaties buiten de stad plaatsen en het OV gebruiken om uw bestemming te bereiken. Voor meer info en het registreren van uw voertuig:


Recente blogposts

Alles weergeven

Verwarming / Koeling

Uw kamer wordt verwarmd en sommigen kunnen ook gekoeld worden. De afstandsbediening bevindt zich in uw kamer. Krijgt u het niet aan de praat? Laat het ons weten en wij zullen u helpen.

Haardroger

Er is een haardroger in uw kamer, onder de lavabo in de badkamer.

TV

Commenti


bottom of page