THE MANSION

#selfhosting #noreception #virtualbutlers #virtualreception
#heavenlybed #spashower #Netflix
#anno1892 #heritage #classic #19rooms

Wij zijn een self-hosting hotel, wat betekent dat je niet hoeft aan te schuiven bij de receptie voor check-in! Door onze virtuele receptie kun je online inchecken. Uitchecken gebeurt automatisch en als je ons nodig hebt: we zijn slechts een berichtje verwijderd!

KAMERS & SUITES

Duplex Studio

DUPLEX STUDIO

King Suite with Balcony

KING SUITE WITH BALCONY

DUPLEX SUITE

Duplex Suite

SUPERIOR TRIPLE ROOM

Superior Triple Room
Queen Room with Balcony

QUEEN ROOM WITH BALCONY

Ground Floor Queen Room

GROUND FLOOR QUEEN ROOM

SUPERIOR QUEEN ROOM

Superior Queen Room

SUPERIOR DOUBLE ROOM

Superior Double Room
Deluxe Room

DELUXE ROOM

Twin Room

TWIN ROOM

TINY ROOM

Tiny Room
MAN.jpg

De basis van wat we tegenwoordig kennen als The Mansion werd in de 19e eeuw gelegd.
Het terrein werd oorspronkelijk gekocht door Hippolyte Leopold Heughebaert in 1892. Hij gaf opdracht aan een architect met de naam Masereel om een huis te bouwen voor zijn gezin, The Mansion.
 
Je kunt de neoklassieke stijl die hij gebruikte duidelijk zien aan de voorkant van het gebouw en in de hal met dramatische pilaren en details. De meeste details op de muren en plafonds werden echter pas na de dood van Hippolyte toegevoegd door de nieuwe eigenaren die muurschilderingen en plafondschilderingen toevoegden. De schilderijen in de hal tonen personificaties van alle belangrijke kunstvormen en zijn ongewijzigd gebleven sinds ze voor het eerst werden geschilderd.
 
The Mansion zal in de toekomst nog vele verhalen schrijven

LAGE EMISSIE ZONE

Sinds 2020 ligt Gent in een Lage Emissie Zone (LEZ). Dit houdt in dat oudere auto´s met hoge uitstoot uit het centrum worden geweerd om de luchtkwaliteit in de stad te verbeteren. U kunt controleren of uw auto voldoet aan de normen via de link hieronder. Voor meer info en het registreren van uw voertuig:

https://stad.gent/nl/mobiliteit-openbare-werken/lage-emissiezone

Queen Room with Balcony

PARKEREN

 

De ondergrondse parking Ramen is om de hoek en kost ongeveer 16 euro per 24 uur.

- U kunt parkeren op straat, maar kies zeker een oranje zone (6 euro per 24 uur). De rode zone is een stuk duurder (10 euro per 3 uur)

- Er zijn ook een aantal P&R locaties rondom de stad waar u uw wagen tegen een kleine vergoeding of gratis kunt parkeren, en directe aansluiting heeft met OV om uw bestemming in de stad te bereiken.

CONTACTEER ONS

Hoogstraat 71, 9000 Gent

+32 472 02 70 17

Bedankt voor je bericht!