THE LIBRARIAN

#selfhosting #noreceptie #virtualbutlers #virtualreception
#hemelbed #spashower #Netflix
#anno1863 #minimalistic #shoppingdistrict #9rooms

Wij zijn een self-hosting hotel, wat betekent dat je niet hoeft aan te schuiven bij de receptie voor check-in! Door onze virtuele receptie kun je online inchecken. Uitchecken gebeurt automatisch en als je ons nodig hebt: we zijn slechts een berichtje verwijderd!

KAMERS & SUITES

TINY ROOM WITH BALCONY

QUEEN ROOM

DELUXE ROOM

The%20Librarian%20logo_edited.png

In Sint-Jansvest werd er geschiedenis geschreven en herschreven. Er was een bibliothecaris, 'Librarian' die zich toewijdde aan het behoud van de geschiedenis.  Hij was ook een uitgever en had vele boeken die hij gebruikte om de geschiedenis van onze geliefde stad terug te brengen door middel van het pershuis.
The Librarian is een toewijding aan deze legende van de eerste gedrukte woorden.  Hij heeft zijn leven gewijd om de literatuur van het verleden en het heden te behouden. Als uitgever bracht hij de geschiedenis van onze geliefde stad Gent terug en publiceerde deze voor alle Gentenaren om te kunnen genieten van de cultuur van hun erfgoed. Ik stel het mij al voor… De uitgever citeert op zijn persmachine. Hij draagt een monocle. Hij kiest de letters en zet ze naast elkaar. Hij drukt de inkt op het papier en zodoende drukt hij geschiedenis.
Dit hotel is opgedragen aan de bibliothecaris die heeft geleefd en voor altijd zal leven in de gedachten van zijn bezoekers.

LAGE EMISSIE ZONE

Sinds 2020 ligt Gent in een Lage Emissie Zone (LEZ). Dit houdt in dat oudere auto´s met hoge uitstoot uit het centrum worden geweerd om de luchtkwaliteit in de stad te verbeteren. U kunt controleren of uw auto voldoet aan de normen via de link hieronder. Voor meer info en het registreren van uw voertuig:

https://stad.gent/nl/mobiliteit-openbare-werken/lage-emissiezone

Heirloom_The Librarian_room 9_6.jpg

PARKEREN

  • De straat waarin wij ons bevinden is een autovrije straat

  • Ondergrondse parkings Kouter en Centraal zijn om de hoek en kosten ongeveer 16 euro per 24 uur

  • U kunt parkeren op een klein pleintje vlakbij maar let wel: u zult in een rode parkeerzone staan (10 euro per 3 uur)-

  • Er zijn ook een aantal P&R locaties rondom de stad waar u uw wagen tegen een kleine vergoeding of gratis kunt parkeren, en directe aansluiting heeft met OV om uw bestemming in de stad te bereiken.

CONTACTEER ONS

Sint-Jansvest 15, 9000 Gent

+32 472 02 70 17

Bedankt voor uw bericht!