THE LIBRARIAN

#selfhosting #noreception #virtualbutlers #virtualreception
#heavenlybed #spashower #Netflix
#anno1863 #minimalistic #shoppingdistrict #9rooms

We are a self-hosting hotel which means you will not have to go through queues at the reception to check in! With our virtual reception, you can check in online, check-out happens automatically,

and we are only one message away if you need us!

ROOMS & SUITES

TINY ROOM WITH BALCONY

QUEEN ROOM

DELUXE ROOM

The%20Librarian%20logo_edited.png

In Sint-Jansvest werd er geschiedenis geschreven en herschreven. Er was een bibliothecaris, 'Librarian' die zich toewijdde op het behoud van de geschiedenis.  Hij was ook een uitgever en had vele boeken die hij gebruikte om de geschiedenis van onze geliefde stad terug te brengen door middel van het pershuis.

The Librarian is een toewijding aan de legende van de eerste gedrukte woorden.  Hij heeft zijn leven gewijd om de literatuur van het verleden en het heden te behouden. De uitgever bracht de geschiedenis van onze geliefde stad Gent terug en publiceert deze voor alle Gentenaren om te kunnen genieten van de cultuur van hun erfgoed. Ik stel het mij al voor… De uitgever citeert op zijn persmachine. Hij draagt een monocle. Hij kiest de letters en zet ze naast elkaar. Hij inkt de woorden want hij gaat geschiedenis drukken.

Dit hotel is opgedragen aan de bibliothecaris die heeft geleefd en voor altijd zal leven in de gedachten van zijn bezoekers.

LOW EMISSION ZONE

Since 2020, Ghent is located in a Low Emission Zone, which means that older cars with high emissions cannot enter the city centre to improve air quality in the city. If you want to check whether you can enter the city with your car or look at a map of the location of the zone, you can visit:

https://stad.gent/en/mobility-ghent/low-emission-zone-ghent-2020

Heirloom_The Librarian_room 9_6.jpg

PARKING OPTIONS

 - The street we are located in is a no-cars allowed zone

 - Underground parkings Kouter & Central are around the corner and cost around 16 euros for 24 hours

 - You can park in the streets around but you will be in the red parking zone (10 euros per 3 hours)

 - There are also several Park & Ride parkings around the city where you can leave your car for a very small fee or free and take public transportation into the city

CONTACT US

Sint-Jansvest 15, 9000 Gent

+32 472 02 70 17

Thank you for your message!