top of page

Gegarandeerd de laagste prijs

Als je rechtstreeks boekt op onze website beloven we je de laagste prijs voor jouw kamer. Vind je toch ergens een lagere prijs, stuur ons een screenshot en we passen het aan voor jou.  

Online
Check-in

Voor je aankomt krijg je van ons een mail waarin we je enkele gegevens vragen waardoor de check-in op voorhand gebeurt, op een moment waarop het jou het beste uitkomt. Alles ingevuld?  

Virtuele
Butler

Onze virtuele butler is 24/7 bereikbaar om jou te helpen met welke vraag dan ook ivm je verblijf. Zoek je een leuke activiteit, het nummer van een taxi, wil je een restaurant reserveren, nood aan verse handdoeken, is er iets defect in je kamer, etc… We zijn maar 1 berichtje van je verwijderd en je wordt zo snel mogelijk geholpen op elk moment van de dag! 

Flexibel

annuleren

Wij begrijpen dat niet alles altijd volgens plan verloopt.. Als het dus zou voorvallen dat je niet kan afreizen en moet wisselen naar een andere datum, dan kan dat! Kies op het moment van reserveren voor het ‘book direct’ tarief en wissel indien nodig van aankomstdatum zonder extra kosten! 

Mobiele
Check-in

Voor je aankomt ontvang je van ons een code waarmee je de voordeur en je eigen kamerdeur kan openen, samen met alle info betreffende je verblijf.

Contactless

Service

We zijn een self-hosting hotel. Dit houdt in dat je niet hoeft aan te schuiven aan de receptie voor check-in, want die is er niet! Geen fysiek contact dus, maar geen nood, onze virtuele butler is maar een app-je van je verwijderd indien nodig. Bovendien krijg je alle nodige informatie toegestuurd per mail voor je aankomt.  

Online
Check-out

Uitchecken gebeurt helemaal automatisch, geen papierwerk, geen tijdverlies! Je krijgt een e-mail waarmee je aangeeft hoe laat je wil uitchecken. Wens je een factuur van je verblijf? Duid dit dan aan in onze online uitcheckprocedure en ze landt na je verblijf automatisch in je mailbox.

bottom of page