top of page
Heirloom_The Librarian_room 9_2.jpg

Welcome to New Age Hospitality! We are a self-hosting hotel. This means that you don't have to queue at the reception for check-in, because there is none! No physical contact, but don't worry, our virtual butler is just an app away. 

Online Check-in

We zijn een self-hosting hotel. Dit houdt in dat je niet hoeft aan te schuiven aan de receptie voor check-in, want die is er niet! Geen fysiek contact dus, maar geen nood, onze virtuele butler is maar een app-je van je verwijderd.  

Heirloom_The House of Edward_room 3_3.jpg

Welkom bij
Heirloom Hotels

Contactloos inchecken

Met Heirloom, ofwel erfstuk logeer je contactloos in unieke historische panden in hartje Gent. Je mag je verwachten aan 5* hotelservice, maar dan in privé sfeer. Onze hotels voelen als het ware als jouw eigen knusse plekje.

Welkom bij New Age Hospitality. We zijn een self-hosting hotel. Dit houdt in dat je niet hoeft aan te schuiven aan de receptie voor check-in, want die is er niet! Geen fysiek contact dus, maar geen nood, onze virtuele butler is maar een app-je van je verwijderd.

Voor je aankomt ontvang je van ons een code waarmee je de voordeur en je eigen kamerdeur kan openen, samen met alle info betreffende je verblijf. Uitchecken gebeurt ook helemaal automatisch, geen papierwerk, geen tijdverlies!

Boutique hotel met 5-sterren hotel comfort

In onze kleinschalige hotels werden alle kamers ingericht zoals in een 5-sterrenhotel: stijlvol en met originele accenten.  We bieden je een bed van topkwaliteit, opgemaakt volgens de regels van de kunst met zacht linnen, een uitzonderlijke douche en heerlijk zachte handdoeken.  Je kan naar hartenlust binge watchen want elke kamer heeft Apple TV en Netflix. Uiteraard is er ook gratis wifi.  

Bijzonder overnachten

Kies je voor één van onze hotels in het centrum van Gent, dan trakteer je jezelf op een originele citytrip! Ieder hotel is ondergebracht in een volledig gerenoveerd historisch pand waarbij geschiedenis matcht met modern comfort. Maak je keuze op basis van locatie, stijl of sfeer en kom zorgeloos logeren bij Heirloom Hotels in het hartje van Gent. 

Beste prijs gegarandeerd

Flexibel
annuleren

Contactloze service

Virtuele
butler

NEEM CONTACT OP

We zouden graag van je horen

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page